DanskEnglish
0
0

Fuseknit Comfort Pants W

Varenummer:
1906595

297,17 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Bløde og elastiske lange tights med sømløs Fuseknit-design. Fuseknit Comfort Pants er bløde trænings- og hverdagstights med få sømme og moderne design. Tightsene er fremstillet i et let, varmende materiale som giver meget god fugttransport for optimal temperaturregulering. Tightsene er desuden konstrueret med den innovative Fuseknit-teknologi, som kombinerer sømløst strikkede dele med ergonomisk formede og strategisk placerede ...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Bløde og elastiske lange tights med sømløs Fuseknit-design. Fuseknit Comfort Pants er bløde trænings- og hverdagstights med få sømme og moderne design. Tightsene er fremstillet i et let, varmende materiale som giver meget god fugttransport for optimal temperaturregulering. Tightsene er desuden konstrueret med den innovative Fuseknit-teknologi, som kombinerer sømløst strikkede dele med ergonomisk formede og strategisk placerede sømme. Resultatet er et par bukser med høj komfort. Bukserne fungerer både som lange underbukser og tights og passer perfekt til de fleste vinteraktiviteter. Flatlock sømme. Zonetilpassede strukturer for optimal temperaturregulering. Sømløs Fuseknit design for optimal komfort. Genbrugspolyestermix.

Yderligere produktinformation

SKU
1906595
Leverandør varenummer 1906595
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmatøj
Ekstra filer
0