DanskEnglish
0
0

Fuseknit Comfort Zip W

Varenummer:
1906594

432,17 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Med Fuseknit Comfort Zip kan du tilpasse udseende og ventilation efter hvordan forholdene skifter i løbet af dagen. Denne bløde trøje er fremstillet i et let, varmende materiale der giver meget god fugttransport for optimal temperaturregulering. Tøjet er desuden konstrueret med den innovative Fuseknit-teknologi, som kombinerer sømløst strikkede dele med ergonomisk formede og strategisk placerede sømme. Resultatet er en trøje med...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Med Fuseknit Comfort Zip kan du tilpasse udseende og ventilation efter hvordan forholdene skifter i løbet af dagen. Denne bløde trøje er fremstillet i et let, varmende materiale der giver meget god fugttransport for optimal temperaturregulering. Tøjet er desuden konstrueret med den innovative Fuseknit-teknologi, som kombinerer sømløst strikkede dele med ergonomisk formede og strategisk placerede sømme. Resultatet er en trøje med høj komfort. Passer perfekt til de fleste vinteraktiviteter. Genbrugspolyestermix.

Yderligere produktinformation

SKU
1906594
Leverandør varenummer 1906594
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmatøj
Ekstra filer
0