DanskEnglishDeutsch
0

G-7846 Knivsæt: G-78 & GSF-46 stål

Varenummer:
RO-17560

640,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1400,00 kr.

GLOBAL har i mange år stået for at levere kvalitetsknive til mange køkkener, og efter 35 år med topkvalitet har de lavet det perfekte knivsæt til dig. Her får du en kokkekniv i rustfrit stål, der måler hele 18 cm. Den egner sig til alle former for kød og grøntsager og er uundværlig i ethvert køkken. Sammen med denne kokkekniv får du en skrællekniv, der har en praktisk størrelse, der gør den helt ideel til at skrælle og ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

GLOBAL har i mange år stået for at levere kvalitetsknive til mange køkkener, og efter 35 år med topkvalitet har de lavet det perfekte knivsæt til dig. Her får du en kokkekniv i rustfrit stål, der måler hele 18 cm. Den egner sig til alle former for kød og grøntsager og er uundværlig i ethvert køkken. Sammen med denne kokkekniv får du en skrællekniv, der har en praktisk størrelse, der gør den helt ideel til at skrælle og snitte små grøntsager. Begge knive er udført i et stilfuldt design og kommer som en jubilæumsudgave. Den store kokkekniv har fået et grantonskær, der tilføjer luft mellem kniv og emnet, der skæres i.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-17560
Leverandør varenummer RO-17560
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Global
Ekstra filer
0