0

Gavepakke 15

Varenummer:
NO-602526

Gavepakke 15

Varenummer:
NO-602526

560,00 kr.

Vejl. 1999,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Block reolen er et nyt designmøbel, der tager udgangspunkt i den populære serie af Block rulleborde. Med få men effektfulde virkemidler har designer Simon Legald skabt et elegant opbevaringsmøbel, hvor afrundede former og en gennemgående enkelthed udgør et ærligt og nutidigt design.
Block reolen er et alsidigt møbel, der kan placeres overalt i hjemmet. Det diskrete men rummelige format gør det muligt at benytte reolen f.eks. til opbevaring i entréen, i køkkenet, til hjemmebaren eller i sommerhuset. Med sit minimalistiske formsprog kan Block ændre karakter alt efter, hvilke omgivelser den placeres i, og hvordan den bruges. Block reolen består af tre rummelige bakkehylder, der bæres af en let, men solid trækonstruktion.
Block reol kan placeres op ad en væg, sættes sammen med flere Block reoler eller fungere som fritstående møbel i rummet.

Produktinformation

SKU NO-602526
Leverandør varenummer NO-602526
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmajulegaver - Gaver til hjemmet - Personalegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0