0

håndgel 15ml, 70%

Varenummer:
PRW-SG930715

håndgel 15ml, 70%

Varenummer:
PRW-SG930715

16,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Logoview
Luk logoview
Billede Logo Afslut

Vælg billede


Upload produkt billede:
Vælg logo

Logo 1:
NulstilFjern
Logo 2:
NulstilFjern
Logo 3:
NulstilFjern

Læs bruger guide

Klik på ”Vælg fil”, her skal der indsættes et billede af logo med transparant baggrund. Herefter kan du bruge musen til at vælge placering og størrelse af logo.
Klik herefter på afslut hvor du kan se design og download.
Der bliver downloadet et billede, som du kan bruge til at vise dine kollegaer eller sende til vores sælgere.
Kontakt os endelig hvis du har problemer eller spørgsmål med teknikken som driller.. tlf 6261 8282 eller kundeservice@coredesign.dk

Afslut

Generer billede

OBS. Logoplaceringen er meget vejledende - du får en reel mock-up og layout ved endelig bestilling.
Her kan du se det visuelle udtryk på produktet med jeres valg af tekst/logo.

Download billedeLuk logoview

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Duftneutral håndgel 15ml, 70%
Beskyt dine ansatte, kunder, samarbejdspartnere og hvem der ellers besøger din virksomhed, dit hotel eller messestand. Alle events har brug for håndsprit. Denne størrelse er også perfekt til at have med på farten. Del den gerne ud og sæt dit firmalogo eller budskab på siden og få en fin branding samtidigt med at I sender et budskab om at beskytte jeres kunder. Beholderen er genanvendelig og kan fyldes igen og igen.
Perfekt gimmick at give til kunder eller medarbejdere. 70% sprit. Du kan let tage disse med dig enten i tasken, i lommen eller til at dele ud på kontoret eller andre arrangementer.
En god gaveide at give en håndgel som strøartikel – en god måde at markedsføre dig og din virksomhed på, hvor du signalerer til omverden at du tager ansvar.

Detaljer: Prisen er inkl. eget label.
Håndsprit er en alkoholbaseret gel, der bruges til at desinficere hænder og overflader, så de er fri for bakterier, virus og andet skidt, som vi helst ikke vil have på hænderne eller ind i kroppen. Du kan desinficere dine hænder med sprit, når du ikke har mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe og på den måde stadig holde en god håndhygiejne.

OBS! På dette produkt kan vi sikre, at du får en dansk indholdsfortegnelse samt produktet lever om til de danske krav for salg af værnemidler.

Produktinformation

SKU PRW-SG930715
Leverandør varenummer PRW-SG930715
Produkt Enhed Stk.
Kategori Håndsprit - Reklameartikler - Sikkerhed & smitteværn - Sundhed & personlig pleje

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 149 kr. (199 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 249 – (+10 kg – pris kan variere).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge ved at skrive en mail eller give os et kald - her har vi masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler, at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikre at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugelig effekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik, som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål - med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

All search results
0