0

håndspray 20ml, 70%

Varenummer:
PF-Graid-20ml

håndspray 20ml, 70%

Varenummer:
PF-Graid-20ml

15,30 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Smart firkantet og helt flad håndsprit der lige er til at tage i lommen, den passer perfekt i baglommen så der er ingen undskyldning for ikke at have en håndsprit med på farten.
Beskyt dine ansatte, kunder, samarbejdspartnere og hvem der ellers besøger din virksomhed, dit hotel eller jeres messestand. Alle events har brug for håndsprit. Denne størrelse er også perfekt til at have med på farten. Perfekt gimmick at give til kunder eller medarbejdere. Du kan let tage disse med dig enten i tasken, i lommen eller til at dele ud på kontoret eller andre arrangementer. En god gaveide at give en håndsprit som strøartikel – en god måde at markedsføre dig og din virksomhed på, hvor du signalerer til omverden at du tager ansvar.

Detaljer: 8,5 cm x 5,5 cm, 70 % sprit

Produktinformation

SKU PF-Graid-20ml
Leverandør varenummer PF-Graid-20ml
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Reklameartikler - Smitteværn

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0