0

Håndsprit 35 ml, 70%

Varenummer:
TP-LT92708

Håndsprit 35 ml, 70%

Varenummer:
TP-LT92708

25,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Håndsprit 35 ml, 70%
Håndsprit som gel i en smart kompakt flaske. Beskyt dine ansatte, kunder, samarbejdspartnere og hvem der ellers besøger din virksomhed eller messestand. Denne størrelse er perfekt til at have med på farten. Del den gerne ud og sæt dit firmalogo eller budskab på siden og få en fin branding samtidigt med at I sender et budskab om at beskytte jeres kunder.
Håndsprit er en alkoholbaseret gel, der bruges til at desinficere hænder og overflader, så de er fri for bakterier, virus og andet skidt, som vi helst ikke vil have på hænderne eller ind i kroppen. Du kan desinficere dine hænder med sprit, når du ikke har mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe og på den måde stadig holde en god håndhygiejne.
Detaljer:Håndspritten indeholder 35 ml (70% alkohol)

Produktinformation

SKU TP-LT92708
Leverandør varenummer TP-LT92708
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Reklameartikler - Smitteværn

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0