0

HAMMERSHØI EASTER - 3 stk.

Varenummer:
693239

179,99 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Den fineste påskegave til personalet der lige skal have lidt forkælelse i anledning af påsken.
Hængende dekorerede æg med dette års årlige ægmotiver med gule matchende silkebånd. De nye Hammershøi Påskeæg skaber et poetisk og glad forår. Smukke figurhistorier slutter sig til Hammershøi-servicet med illustrationer af blomster, fjer, æg og en fugl. Påsken er fuld af traditioner og klassisk symbolik, og Hammershøi påske ...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

Den fineste påskegave til personalet der lige skal have lidt forkælelse i anledning af påsken.
Hængende dekorerede æg med dette års årlige ægmotiver med gule matchende silkebånd. De nye Hammershøi Påskeæg skaber et poetisk og glad forår. Smukke figurhistorier slutter sig til Hammershøi-servicet med illustrationer af blomster, fjer, æg og en fugl. Påsken er fuld af traditioner og klassisk symbolik, og Hammershøi påske er beliggende i et univers af naturalistiske akvarel dekorationer med nordiske farver og en forårsgren som det tilbagevendende designelementer. Kunstner Rikke Jacobsen har med undervurderet poesi og stor effekt illustreret dekorationerne på Hammershøis Poppy og Christmas stel og fortsætter med at genoplive de årlige begivenheder med Hammers påske.

Detaljer: 4 cm. Høj 3 stk. Æg

Yderligere produktinformation

SKU
693239
Leverandør varenummer 693239
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmagaver - Kähler - Kundegaver - Påske 2021 - påske-gaver
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0