0

Helårsdyne i mulberry silke og pude i silke

Varenummer:
FN-21-501159

Helårsdyne i mulberry silke og pude i silke

Varenummer:
FN-21-501159

800,00 kr.

Vejl. 1499,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Silkedynen er skabt til den kræsne kunde, som værdsætter produkter af højeste kvalitet – og en god nattesøvn. Materialerne sikrer, at du får en jævn temperatur gennem hele din søvn – Ikke for varmt, og ikke for køligt. Yderligere er silke naturligt selvrensende og antibakterielt, hvilket betyder et optimalt sovemiljø, med et minimum af bakterier og husstøvmider.
Silkedynen er produceret med et indhold af 100% Mulberry-silke, som kommer i et satinvævet bomuldsvår bestående af 100% bomuld.

Silkepuden fra Night & Day har en overskudsvarme, der kan forsvinde fra puden, hvilket betyder, at fugtigheden er lavere i silkepuder end i mange andre puder. Derfor trives husstøvmider ikke så nemt.
Puden har 3 kamre, hvor de yderste to kamre er med 2x75g silke og det inderste kammer består af 600g hulfibre. Puden har et lækkert blødt satinstribet betræk i 100% bomuldssatin.
Puden kan vaskes ved 30 grader og tørretumbles ved lav varme til den er helt tør.

Produktinformation

SKU FN-21-501159
Leverandør varenummer FN-21-501159
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Gaver til hjemmet - Personalegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0