0

Helårsdyne og pude i silke

Varenummer:
AR-ND1570 + ND1557

Helårsdyne og pude i silke

Varenummer:
AR-ND1570 + ND1557

800,00 kr.

Vejl. 1999,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

En lækker og tung silkedyne, der virkelig holder på varmen.
Silke er et 100% naturprodukt, som er åndbart og som giver din krop en mere ensartet sovetemperatur. Fremstillingen af silkedyner er ret anderledes end traditionelle dyner, da der bliver lagt lange lag af silkefibre ovenpå hinanden. Processen fortsætter indtil man når den ønskede vægt. Silkelagene danner et specielt mønster, som er nøglen til den varmeregulerende funktion, som silke er så kendt for, da lagene tillader varmen at forlade dynen. Det resulterer i en behagelig søvn fordi kropstemperaturen holdes mere konstant natten igennem.
En silkedyne vil være varm om vinteren og køligere om sommeren. Alt efter din kropstemperatur og temperaturen i soveværelset.
I stedet for at vaske silkedynen, anbefaler vi, at dynen hænges ud til grundig luftning i solen og rystes.

Silkepuden fra Night & Day har en overskudsvarme, der kan forsvinde fra puden, hvilket betyder, at fugtigheden er lavere i silkepuder end i mange andre puder. Derfor trives husstøvmider ikke så nemt.
Puden har 3 kamre, hvor de yderste to kamre er med 2x75g silke og det inderste kammer består af 600g hulfibre. Puden har et lækkert blødt satinstribet betræk i 100% bomuldssatin.
Puden kan vaskes ved 30 grader og tørretumbles ved lav varme til den er helt tør.

Produktinformation

SKU FN-41-151001
Leverandør varenummer AR-ND1570 + ND1557
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Gaver til hjemmet - Personalegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0