DanskEnglish
0
0

HENNING KOPPEL BONBONNIERE ONION STAINLESS STEEL, MIRROR OAK WOOD

Varenummer:
GJ-3584894

HENNING KOPPEL BONBONNIERE ONION STAINLESS STEEL, MIRROR OAK WOOD

Varenummer:
GJ-3584894

300,00 kr.

Vejl. 499,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Opgradér sofabordet eller dagligstuen med denne mesterligt udførte bonbonniere eller 'slikskål med låg', som man også kan kalde den. Designet er inspireret af Henning Koppels arbejde fra 1960'erne, hvor sølv og mørke træsorter var materialevalget, når naturlige former skulle genskabes. Til den moderne udgave er der i stedet brugt en lysere eg og poleret rustfrit stål for at skabe et nutidigt look. I sig selv er skålen en lille skønhed, men den er også perfekt som gemmested for andre små skatte.Som en af Georg Jensens kendteste samarbejdspartnere er Henning Koppels navn synonymt med skandinavisk design. Hans forkærlighed for organiske strukturer, klassiske håndværksdyder og rendyrket funktionalitet har givet hans arbejde klassikerstatus. Den løgformede bonbonniere er udført i glaspoleret rustfrit stål, og til det stilk-lignende låg er der brugt ren eg. Resultatet er en skål, der er sofistikeret, underspillet og tidløs.
Georg Jensen har fokus på bæredygtighed, og 60% af alt stål, der bliver brugt til deres produkter, er recycled. Derudover er de overgået til at bruge FSC (Forest Stewardiship Council) certificeret emballage. Det vil sige, at kun træer, der kan blive genbrugt, bliver høstet.
Detaljer: H: 114 mm. Ø: 120 mm.

Produktinformation

SKU GJ-10018220
Leverandør varenummer GJ-3584894
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen - Personalegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0