DanskEnglishDeutsch
0

Horizon 14" laptoprygsæk

Varenummer:
PF-120074

426,31 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Horizon 14" laptoprygsæk. Rygsæk i eksklusivt design, der passer til de fleste 14" laptops. Inkl. indvendig lynlåslomme til en 10" tablet (iPad). Forlomme med trykknaplukning, lomme på siden med speciel lukning, der kan fastgøres til den øverste strop, når den indeholder en flaske, forstærkede bærehåndtag på top og side, polstret rygpanel samt forstærkede, regulerbare og polstrede skulderstropper. 300D polyester.Alle priser ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Horizon 14" laptoprygsæk. Rygsæk i eksklusivt design, der passer til de fleste 14" laptops. Inkl. indvendig lynlåslomme til en 10" tablet (iPad). Forlomme med trykknaplukning, lomme på siden med speciel lukning, der kan fastgøres til den øverste strop, når den indeholder en flaske, forstærkede bærehåndtag på top og side, polstret rygpanel samt forstærkede, regulerbare og polstrede skulderstropper. 300D polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120074
Leverandør varenummer PF-120074
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0