0

Hvedestrå powebank

Varenummer:
P322.299

Hvedestrå powebank

Varenummer:
P322.299

133,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Ultra flad 10.000 mAh powerbank lavet af naturlig hvedefiber (35%) blandet med ABS. Når den er fuldt opladet, vil den give dig nok energi til at oplade din mobiltelefon op til fire gange. Powerbanken indeholder et langtidsholdbart litium polymerbatteri i klasse A, 10.000 mAh. Med dobbelt USB-port, der omfatter en type C-udgang til alle nye mobiltelefoner. Effektindikatorerne angiver det resterende energiniveau, så du altid ved, hvornår du skal oplade igen. Inklusive mikro USB TPE-materialekabel til opladning. Micro USB-indgang 5V/2A; Type-C-input 5V/2A; USB-udgang 5V/3A; Type-C-output 5V/2A; Vare og tilbehør PVC fri.

Produktinformation

SKU P322.299
Leverandør varenummer P322.299
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 70 x 40 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0