DanskEnglish
0
0

ILSE VASE MEDIUM STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586849

ILSE VASE MEDIUM STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586849

942,40 kr. Ekskl. moms

Vejl. 1399,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Vasen Ilse er et udtryk for tidløs skandinavisk minimalisme, når den står allerskarpest. Vasens skulpturelle form er i perfekt balance med dens praktiske funktion, og det er vanskeligt at afgøre, om den er smukkest med eller uden blomster i. Vasens vægt og munding gør den let at arbejde med, når du arrangerer buketter – og den flotte spejlblanke overflade sikrer magiske refleksioner af såvel lys som kronblade. Designeren Ilse Crawford er anerkendt for sin brug af elegante, runde former, som taler til mennesker i alle aldre. Det markante formsprog udspringer af hendes bagrund i indretning, og hendes arbejde for Georg Jensen er kendetegnet ved at være lige så praktisk anvendeligt, som det er smukt at se på. Ilse-vasen er mesterligt udført i glaspoleret rustfrit stål, hvilket sikrer en spejlblank overflade. H: 237 mm. Ø: 164 mm.

Produktinformation

SKU
GJ-3586849
Leverandør varenummer GJ-3586849
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0