0

Impact softcover stenpapir A5 notesbog

Varenummer:
P774.215

Impact softcover stenpapir A5 notesbog

Varenummer:
P774.215

40,20 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Ingen greenwashing, men en ægte fortælling om bæredygtighed. Impact kollektionen stenpapir notesbog er lavet af træfrit papir. Stenpapir består hovedsagelig af mineral pulver (80%) blandet med (20%) ikke giftige HDPE (et rent plast). Der anvendes ingen vand til blegning under produktionen som er tilfældet ved produktion af papir fra træflis. Et tons traditionelt træflis papir anvender 2770 liter vand og 18 træer. Denne smukke A5 stenpapirs notesbog anvender nul vand. Blød overflade med fløjlsagtigt papir for behagelige skrivning. 60 ark /120 siders 58gr/m2 hvidt linjeret stenpapir. Omslaget er også lavet af stenpapir. Spar vand og anvend ægte genbrugsmaterialer. Med fokus på vand, doneres 2% af provenuet til Water.org. Denne stenpapirs notesbog har sparet 1 liter vand.

Produktinformation

SKU P774.215
Leverandør varenummer P774.215
Produkt Enhed Stk.
Kategori Notesbøger & Dokumentmapper
Maks trykstørrelse 80 x 40 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0