DanskEnglishDeutsch
0

Kähler coffee time

Varenummer:
RO-26906

560,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1000,00 kr.

Coffee time. Kähler Hammershøi Termokande 1 literantracitgrå og 4 stk. Hammershøi Krus 33 cl. hvid.

Denne stilfulde og funktionelle Hammershøi-termokande har en fin silkemat overflade, der fremhæver de ikoniske Hammershøi-riller, og som i kombination med det bløde, integrerede håndtag gør den meget behagelig at holde på. Indvendigt har kanden en indsats af glas, der holder på varmen, mens en skrueknop sikrer, at kanden lukk...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Coffee time. Kähler Hammershøi Termokande 1 literantracitgrå og 4 stk. Hammershøi Krus 33 cl. hvid.

Denne stilfulde og funktionelle Hammershøi-termokande har en fin silkemat overflade, der fremhæver de ikoniske Hammershøi-riller, og som i kombination med det bløde, integrerede håndtag gør den meget behagelig at holde på. Indvendigt har kanden en indsats af glas, der holder på varmen, mens en skrueknop sikrer, at kanden lukker tæt. Knoppen har samtidig en indbygget trykknap-funktion, som gør det nemt og sikkert at skænke fra. Vil pynte ethvert kaffe- og tebord eller udeservering i haven og på terrassen.

Elegante krus i klassisk, elegant hvid passer perfekt på ethvert smukt dækket bord. Brug det fine krus som kaffekrus eller til en kop varm te på en kold dag.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-26906
Leverandør varenummer RO-26906
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kähler
Ekstra filer
0