0

Kay Boyesen Kanin - BLÅ

Varenummer:
39228

443,49 kr. Ekskl. moms

Min. Ordremængde:

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Kay Boyesen Kanin - BLÅ
Klassikere giver altid glæde. Forkæl dine skattede medarbejdere med denne Kay Bojesens Kanin. Den kom til verden i 1957, og er det yngste familiemedlem i rækken af fantasifulde træfigurer med en helt særlig appel til både børn og voksne. Både hoved og ben kan drejes på den lille Kanin, og den kan indtage forskellige sjove positurer, når den skal stå og pynte. Den findes i 2 farver, det er bare at væl...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Produkt beskrivelse:

Kay Boyesen Kanin - BLÅ
Klassikere giver altid glæde. Forkæl dine skattede medarbejdere med denne Kay Bojesens Kanin. Den kom til verden i 1957, og er det yngste familiemedlem i rækken af fantasifulde træfigurer med en helt særlig appel til både børn og voksne. Både hoved og ben kan drejes på den lille Kanin, og den kan indtage forskellige sjove positurer, når den skal stå og pynte. Den findes i 2 farver, det er bare at vælge. Den fineste påskegave til personalet der lige skal have lidt forkælelse i anledning af påsken.

Detaljer: Midnight Blue - Malet bøg - FSC certificeret

Yderligere produktinformation

SKU
39228
Leverandør varenummer 39228
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmagaver - Kaj Bojesen - Kay Bojesen - Kundegaver - Påske 2021 - påske-gaver
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.9 ud af 5 på trustpilot!

0