0

Kay Boyesen Kanin - RØD

Varenummer:
39229

443,49 kr. Ekskl. moms Min. Ordremængde:

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Kay Boyesen Kanin - RØD
Klassikere giver altid glæde. Forkæl dine skattede medarbejdere med denne Kay Bojesens Kanin. Den kom til verden i 1957, og er det yngste familiemedlem i rækken af fantasifulde træfigurer med en helt særlig appel til både børn og voksne. Både hoved og ben kan drejes på den lille Kanin, og den kan indtage forskellige sjove positurer, når den skal stå og pynte. Den findes i 2 farver, det er bare at væl...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

Kay Boyesen Kanin - RØD
Klassikere giver altid glæde. Forkæl dine skattede medarbejdere med denne Kay Bojesens Kanin. Den kom til verden i 1957, og er det yngste familiemedlem i rækken af fantasifulde træfigurer med en helt særlig appel til både børn og voksne. Både hoved og ben kan drejes på den lille Kanin, og den kan indtage forskellige sjove positurer, når den skal stå og pynte. Den findes i 2 farver, det er bare at vælge. Den fineste påskegave til personalet der lige skal have lidt forkælelse i anledning af påsken.

Detaljer: Rød - Malet bøg - FSC certificeret

Yderligere produktinformation

SKU
39229
Leverandør varenummer 39229
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmagaver - Kaj Bojesen - Kay Bojesen - Kundegaver - Påske 2021 - påske-gaver
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0