0

Knirke Solar - 11,9M Lyskæde

Varenummer:
SI-30851

Knirke Solar - 11,9M Lyskæde

Varenummer:
SI-30851

87,50 kr.

Vejl. 149,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Min. Ordremængde: 57 stk.

Beskrivelse:

Knirke Solar lyskæde er både bæredygtig og funktionel, da den tændes automatisk, når solen går ned. Med en grøn og let formelig ledning er denne Solar lyskæde perfekt til at skabe stemnings belysning i dine buske, træer eller andre dekorationer. Kæden er 11,9 meter lang og har et varmt naturligt lys. Inklusiv 5 meter ledning og et solcellepanel. Solpanelet er udstyret med et spyd, der placeres i jorden i nærheden af ​​lysdekorationen (op til 5 meter væk) i et solrigt område. Solcellepanelet skal placeres i solen i 8 timer for at være fuldt opladet. LED-lysene kan lyse i 6 timer på et fuldt opladet solcellepanel. Du kan ikke tilslutte andre produkter til denne lyskæde. Til udendørs brug. Solar lyset leveres i en smuk gaveæske. Har 120 lys på.

Produktinformation

SKU SI-30851
Leverandør varenummer SI-30851
Produkt Enhed
Min. ordremængde 57
Kategori Bæredygtig Teknologi - Brands A-Z - Firmagaver - Miljø-branding - Sirius
Bæredygtigt produkt Ja

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0