0

København gavepakke + Hoptimist

Varenummer:
FU-57940+Hoptimist

305,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 650,00 kr.

En gavepakke fyldt med danske lækkerier fra top til tå. Sammn med gavepakken fås en mini hoptimist til at sprede det gode humør i hjemmet eller på arbejdspladsen. En god gave-idé til medarbejderne.

Gaven indholder: Æblemost, fynsk koldpresset 250 ml. Cellofanpose sort sløjfe, danske cookies 3 stk. 65-85g. Fladpose, danske kugler hvid chokolade saltlakrids/salmiak, brun 65-75g. Fladpose, danske kugler hvid chokolade flydende l...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

En gavepakke fyldt med danske lækkerier fra top til tå. Sammn med gavepakken fås en mini hoptimist til at sprede det gode humør i hjemmet eller på arbejdspladsen. En god gave-idé til medarbejderne.

Gaven indholder: Æblemost, fynsk koldpresset 250 ml. Cellofanpose sort sløjfe, danske cookies 3 stk. 65-85g. Fladpose, danske kugler hvid chokolade saltlakrids/salmiak, brun 65-75g. Fladpose, danske kugler hvid chokolade flydende lakrids/hindbær, rød 65-75g. EgoLader, danske chokoladetærter 4 ass. 75-85g. EgoLader, dansk marcipan/dessertchokolade 9 ass. 90-100g. Gaven leveres i en gaveæske, 290x175x85mm.

Yderligere produktinformation

SKU FU-57940+Hoptimist
Leverandør varenummer FU-57940+Hoptimist
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Delikatessepakker - Brands A-Z - Firmagaver - Firmajulegaver - Hoptimist - Personalegaver
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0