0

Kork sticky note-pad

Varenummer:
MO9855

Kork sticky note-pad

Varenummer:
MO9855

24,44 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Kork sticky note-pad
Huskesedler, note-pads, memo pads, sticky notes. Kært barn har mange navne og det er der en grund til.
Man mangler altid lige den der lille seddel man kan sætte ind i et dokument hvor man ønsker at huske noget eller at gøre opmærksom på en detalje. Denne lille hjælpe blok er lige til at have med i tasken og indeholder flere farver og størrelser af notepapir. Fælles for dem er at de har en selvklæber funktion og er lige til at placere. Hele blokken er lækkert pakket ind i en kork hardcover, så de finde sedler ikke tager skade og er til at have med i tasken.

Detaljer: Størrelse: 8X1,7X10,5 CM. Korkholderen indeholder på den ene side: 5 selvklæbende multifarvede sticky notes. Samt en gul sticky note 25 stk. af hver variant. På den modsatte side en lidt størrer sticky notes med 50 stk.

Produktinformation

SKU MO9855
Leverandør varenummer MO9855
Produkt Enhed Stk.
Kategori Reklameartikler
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0