DanskEnglish
0
0

LIFESTYLE LAP TOP SHOULDER BAG

Varenummer:
207156-2001

LIFESTYLE LAP TOP SHOULDER BAG

Varenummer:
207156-2001

250,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 500 kr.,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Vi har designet LIFESTYLE LAPTOP SHOULDER BAG med fokus på beskyttelse af din bærbare computer og dine vigtige ting, så du kan komme ubekymret fra A til B. Denne hummel® computertaske er polstret hele vejen rundt og har en justerbar skulderrem og en hank med beskyttende polstring. Ekstra rum på yder- og inderside med lynlås holder dine andre genstande organiseret og adskilt fra din pc. En let, fleksibel og fugtfri taske i fluorfrit vandafvisende stof belagt med kunstlæder til at beskytte dine dyrebare ting, når du er på farten. Mål: Højde - 29 cm / Bredde - 41 cm / Dybde - 7 cm. Volumen 8 liter.

Produktinformation

SKU 207156-2001
Leverandør varenummer 207156-2001
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmatøj - Hummel

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0