DanskEnglishDeutsch
0

Lunar 15,6" laptoprygsæk, letvægt

Varenummer:
PF-120154

359,54 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Lunar 15,6" laptoprygsæk, letvægt. Denne rygsæk er designet til at lette din byrde, uden at du behøver gå på kompromis med dine behov. Tasken er fremstillet af dobbyvævet nylon med vandfast belægning samt diskrete refleksmaterialer og påtrykt Elleven reflekslogo, så du bliver mere synlig i mørket. Tasken har en forlomme med lodret, vandtæt lynlås. Hovedrummet har et opbevaringspanel i flere lag foran og en polstret tabletlo...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Lunar 15,6" laptoprygsæk, letvægt. Denne rygsæk er designet til at lette din byrde, uden at du behøver gå på kompromis med dine behov. Tasken er fremstillet af dobbyvævet nylon med vandfast belægning samt diskrete refleksmaterialer og påtrykt Elleven reflekslogo, så du bliver mere synlig i mørket. Tasken har en forlomme med lodret, vandtæt lynlås. Hovedrummet har et opbevaringspanel i flere lag foran og en polstret tabletlomme bagtil. Det helpolstrede laptoprum med lynlås har plads til en 15,6" laptop. En kombination af let mesh-stof og tekstilstropper samt et blødt rygpanel polstret med netstof sikrer, at tasken er behagelig at have på, samtidig med at den er let som en fjer. Logostroppen af imiteret ruskind på skulderstroppen kan bruges som brilleholder. Rygpanelet har en strop til bagagevogn. I de 2 udvendige lommer af netstof er der plads til store vandflasker eller ekstra udstyr. . 420D ribstop-polyester. 470.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120154
Leverandør varenummer PF-120154
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0