0

Metalæg - Mønstret hvid/guld - 220 g. Belgiske Fugleæg

Varenummer:
BC-PK-1065-4001

80,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 145,00 kr.

Dansk konditor chokolade pakket i mønstret metal æg. Dette mønstrede påskeæg vil med sikkerhed glæde modtageren og er en oplagt gave til dine kollegaer, ansatte eller kunder. Æggeskallen er lavet af metal, som gør, at det holder formen under levering og beskytter indholdet. Påskeægget indeholder lækre belgiske fugleæg som er yderst farverige og naturtro og kommer fra dansk konditor. De Belgiske fugleæg kommer i forskellige ...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine produkter online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

Dansk konditor chokolade pakket i mønstret metal æg. Dette mønstrede påskeæg vil med sikkerhed glæde modtageren og er en oplagt gave til dine kollegaer, ansatte eller kunder. Æggeskallen er lavet af metal, som gør, at det holder formen under levering og beskytter indholdet. Påskeægget indeholder lækre belgiske fugleæg som er yderst farverige og naturtro og kommer fra dansk konditor. De Belgiske fugleæg kommer i forskellige farver som gør at de er virkelig populære. Skallen er dekoreret i en hvid og guld farve i forskellige nuancer. De Belgiske fugleæg er virkelig populære hvert år, og det er er der også en god grund til – nemlig deres gode smag samt udseende. Belgiske Fugleæg - indpakket (220 g.). Æggeskallen kan genbruges og er super til opbevaring af småting i hjemmet, præsentabel på skrivebordet eller til at plante i – alternativerne er mange!
Detaljer: Længde: 15,5 cm. Bredde: 10,2 cm. Højde: 9,2 cm.

Yderligere produktinformation

SKU BC-PK-1065-4001
Leverandør varenummer BC-PK-1065-4001
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 27
Kategori Bon Coca påske - Boncoca - Chokoladegaver - Metalæg - Påske 2021 - Påske-æg
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0