0

Moneta Kuglepen

Varenummer:
PF-10710501

Moneta Kuglepen

Varenummer:
PF-10710501

4,62 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Alle ”stjæler” kuglepenne, de forsvinder igen og igen og tager på rejse ud i verden med dens ejermand. Det gør også det logo der står på siden af den. De gode kuglepenne holder man fast ved og alle har en ynglings én af slagsen. Denne Moneta kuglepen har en lækkerheds faktor man holder fast ved. Derfor kommer dit irmalogo med på rejse. Den har Klikmekanisme, lakeret finish, poleret glans og slående kromdetaljer. Det omfattende og populære Moneta-sortiment er tilgængelig i mange forskellige stilarter og fuldførelser. Aluminium.

Detaljer: Højde: 14cm Brede: ca. 1,3 cm

Produktinformation

SKU PF-10710501
Leverandør varenummer PF-10710501
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Give-away kuglepenne - Kontor kuglepenne - Reklameartikler - Skriveredskaber

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0