0

Navneskilt

Varenummer:
ADI-M-05

Navneskilt

Varenummer:
ADI-M-05

31,20 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Navneskilt
Navneskilt der viser hvem du er. Det er vigtigt og er med til at skabe en troværdig og professionel firma profil. Få lavet skiltet med logo og budskab der signalerer hvem I er og brug dem igen og igen. Man kan blot skifte selve indstikket, så man behøves ikke at have dårlig samvittighed over ”brug og smid væk”. Lav blot en rutine for at de brugte skilte samles ind efter brug og så er de klar til næste gang.
Navneskiltet har et lækkert touch og foran selve navnefeltet sidder en beskyttende folie der blot løftes når man skal skifte navnet.
Detaljer: Skilt mål: 72 x 38 mm. Navne felt:62 x 12 mm.

Produktinformation

SKU ADI-M-05
Leverandør varenummer ADI-M-05
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Navneskilte - Øvrige gimmicks - Reklameartikler

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0