0

NO BUNNY NO CRY Påskeæske, mix af solide stykker chokolade (24 stk.)

Varenummer:
23030016

142,96 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

NO BUNNY NO CRY
Sig det med chokolade, sig det med påskeæg. Fortæl dine medarbejdere du tænker på dem i påsketiden. Denne fine æske er fyldt med lækre chokoladeæg i den lækreste kvalitet, lige til at give væk til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Æsken er med vindue så man kan se hvad der gemmer sig. Alle sætter pris på en lille gave på skrivebordet, i posten eller i tasken når der besøges kunder. Denne æske e...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine produkter online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

NO BUNNY NO CRY
Sig det med chokolade, sig det med påskeæg. Fortæl dine medarbejdere du tænker på dem i påsketiden. Denne fine æske er fyldt med lækre chokoladeæg i den lækreste kvalitet, lige til at give væk til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Æsken er med vindue så man kan se hvad der gemmer sig. Alle sætter pris på en lille gave på skrivebordet, i posten eller i tasken når der besøges kunder. Denne æske er fin i størrelsen og kan også sagtens sendes til de medarbejdere der ikke kommer på kontoret, så også de hjemmearbejdende medarbejdere kan mærke der tænkes på dem.

Detaljer: Æsken ndeholder 24 stk. blandede chokoladeæg med lækkert fyld.

Yderligere produktinformation

SKU
23030016
Leverandør varenummer 23030016
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Chokoladegaver - Påske 2021 - Påske-æg - Simplpy chocolate Påske - Simply Chocolate
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0