0

Pheebs Mulepose af genvundet bomuld

Varenummer:
PF-12041000

Pheebs Mulepose af genvundet bomuld

Varenummer:
PF-12041000

19,95 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Plasticposer er” so last year”. Derfor er stofnet / muleposer/ indkøbsnet,Revisornet, ja kært barn har mange navne. En absolut nødvendighed at have idag. Så hvorfor ikke få produceret en lækker stofpose/revisornet med netop jeres budskab og logo på. Den vil følge de der modtager den og dit logo vil blive set på gader og stræder.Denne mulepose af genvundet materiale, genanvendt bomuld er fremstillet af genvundet affald skabt af tekstilfabrikker under skæreprocessen. Lignende farver blandes sammen, hvilket betyder, at der ikke er behov for yderligere farvning. Muleposen er nem at folde sammen, så den fylder meget lidt. Den perfekte ledsager til forskellige aktiviteter, f.eks. indkøbsturen, udflugten eller dit hobbyprojekt. Da muleposen er fremstillet af genvundet bomuld, kan der forekomme mindre farvevariationer. Det er med til at give produktet en mere autentisk karakter.

Detaljer: 150 g/m² med en stroplængde på 31 cm. Recycled cotton, 150 g/m2, Genanvendt polyester.

Produktinformation

SKU PF-12041000
Leverandør varenummer PF-12041000
Produkt Enhed Stk
Kategori Bestsellere - Muleposer - Reklameartikler - Tasker & Muleposer
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0