DanskEnglishDeutsch
0

Picnic time

Varenummer:
RO-26904

560,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 1000,00 kr.

Picnic Time. Rosendahl Grand Cru Termokande med hank 1 liter, sort og Juna Rå Picnictæppe 190x130 cm.

Den klassiske Grand Cru-termokande med sine karakteriske linjer og flotte detaljer har i denne model fået lille twist. Den har fået et håndtag, som gør den nemmere at transportere, og som understøtter det elegante og stilrene design. Termokanden er designet, så den er nem, at have med på farten. Termokanden kan rumme 1 literog...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Picnic Time. Rosendahl Grand Cru Termokande med hank 1 liter, sort og Juna Rå Picnictæppe 190x130 cm.

Den klassiske Grand Cru-termokande med sine karakteriske linjer og flotte detaljer har i denne model fået lille twist. Den har fået et håndtag, som gør den nemmere at transportere, og som understøtter det elegante og stilrene design. Termokanden er designet, så den er nem, at have med på farten. Termokanden kan rumme 1 literog er god til at holde på varmen. Fri for ftalater og bisphenol A (BPA).

Super skønt picnictæppe fra Junass Rå-serie i 100% PET (let-genbrugeligt polyester). Tæppet måler 130x190 cm. og har et stort ternet mønster i sort og sand samt fine frynser.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-26904
Leverandør varenummer RO-26904
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Rosendahl
Ekstra filer
0