0

Powerbank af hvedestrå

Varenummer:
XD-1P322.139

Powerbank af hvedestrå

Varenummer:
XD-1P322.139

148,98 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Powerbank af hvedestrå
Power, strøm, juice, energi… en flad telefon, eller IPad lige før et vigtigt møde. Hvem kender ikke det? Vi er online som aldrig før og derfor har det aldrig været vigtigere at have muligheden for at oplade sine enheder på farten. Det behov har dine kunder, kolleger, samarbejdspartnere også. Så hvorfor ikke hjælpe dem på vej med en lækker powerbank med netop dit logo og budskab. Denne specifikke en af slagsen er lavet af naturlige hvede fibre (35%) blandet med ABS. Passer perfekt i lommen. Fuldt opladet kan din telefon oplades op til 3 gange.
Detaljer: Ultra kompakt 5.000 mAh powerbank Powerbanken har et a-grade 5.000 mAh batteri lavet af litium polymer. Dobbelt USB port. Indbygget strømindikator. Indgang: 5V/2A. Udgang: USB 1: 5V/2A. Udgang USB 2: 5V/1A.

Produktinformation

SKU XD-1P322.139
Leverandør varenummer XD-1P322.139
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Reklameartikler - Teknologi
Bæredygtigt produkt Ja

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0