0

Proton rejsetaske

Varenummer:
PF-119884

606,31 kr. Ekskl. moms

Min. Ordremængde:

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Prisen er inkl. 1-farvet logotryk.
Der tilkommer opstartsomkostning på 499 kr. ved logotryk.

Proton rejsetaske. Stort rum med lynlås og U-formet åbning. Lomme til elektronik foroven med udgang til hovedtelefoner. Stor lynlåslomme foran med aftagelig Tech Trap-elastikholder til tilbehør. Stor ventileret sidelomme til sko eller fugtigt tøj. Ekstra sidelomme til tilbehør med udvendigt elastisk kabel til maksimal opbevaring. Slidstærke håndtag og komfortabel sammenlukning. Polstret, aftagelig...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Produkt beskrivelse:

Proton rejsetaske. Stort rum med lynlås og U-formet åbning. Lomme til elektronik foroven med udgang til hovedtelefoner. Stor lynlåslomme foran med aftagelig Tech Trap-elastikholder til tilbehør. Stor ventileret sidelomme til sko eller fugtigt tøj. Ekstra sidelomme til tilbehør med udvendigt elastisk kabel til maksimal opbevaring. Slidstærke håndtag og komfortabel sammenlukning. Polstret, aftagelig, regulerbar skulderrem. Fór og besætninger med Elleven-signatur. Skaftvævet nylon.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-119884
Leverandør varenummer PF-119884
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.9 ud af 5 på trustpilot!

0