DanskEnglish
0
0

Rejseadapter og trådløs powerbank 6.700 mAh

Varenummer:
XD - P820.551

Rejseadapter og trådløs powerbank 6.700 mAh

Varenummer:
XD - P820.551

328,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 420,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Rejseadapter i unikt design, der giver dig mulighed for at oplade, uanset hvor du er i verden. Sæt det medfølgende stik på så det passer til stikkontakten på rejsestedet eller derhjemme. Adapteren er unik, fordi den kan bruges derhjemme til at oplade dine mobilenheder, men kan også tages med som en powerbank. Rejseadapteren har 3 USB-porte og en type C-port med et samlet output på 4.2A. Powerbanken har en kapacitet på 6.700 mAh, der er tilstrækkelig til at oplade din mobile enhed 3 gange. Når den er tilsluttet, vil powerbanken automatisk blive opladet. Outputtet via trådløs opladning er 5V/1A 5W. Opladeren leveres med et 4-stik: EU, Storbritannien, USA og Australien samt en mikrofiber pose til opbevaring eller rejser. Indgang: AC 100-240V 50/60HZ, Udgang: 5V/4.2A.

Produktinformation

SKU
XD - P820.551
Leverandør varenummer XD - P820.551
Produkt Enhed Stk.
Kategori Øvrig Teknologi - Teknologi

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0