DanskEnglishDeutsch
0

Rejseadapter og trådløs powerbank 6.700 mAh

Varenummer:
XD - P820.551

328,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 420,00 kr.

Rejseadapter i unikt design, der giver dig mulighed for at oplade, uanset hvor du er i verden. Sæt det medfølgende stik på så det passer til stikkontakten på rejsestedet eller derhjemme. Adapteren er unik, fordi den kan bruges derhjemme til at oplade dine mobilenheder, men kan også tages med som en powerbank. Rejseadapteren har 3 USB-porte og en type C-port med et samlet output på 4.2A. Powerbanken har en kapacitet på 6.700 mAh,...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Rejseadapter i unikt design, der giver dig mulighed for at oplade, uanset hvor du er i verden. Sæt det medfølgende stik på så det passer til stikkontakten på rejsestedet eller derhjemme. Adapteren er unik, fordi den kan bruges derhjemme til at oplade dine mobilenheder, men kan også tages med som en powerbank. Rejseadapteren har 3 USB-porte og en type C-port med et samlet output på 4.2A. Powerbanken har en kapacitet på 6.700 mAh, der er tilstrækkelig til at oplade din mobile enhed 3 gange. Når den er tilsluttet, vil powerbanken automatisk blive opladet. Outputtet via trådløs opladning er 5V/1A 5W. Opladeren leveres med et 4-stik: EU, Storbritannien, USA og Australien samt en mikrofiber pose til opbevaring eller rejser. Indgang: AC 100-240V 50/60HZ, Udgang: 5V/4.2A.

Yderligere produktinformation

SKU
XD - P820.551
Leverandør varenummer XD - P820.551
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Øvrigt Teknologi - Teknologi
Ekstra filer
0