0

Rena UV-C sterilisator boks med 5W trådløs opladning

Varenummer:
P301.132

Rena UV-C sterilisator boks med 5W trådløs opladning

Varenummer:
P301.132

250,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Multifunktionel UV-C sterilisering der dræber op til 99,9% af bakterierne inde i enheden. Placer blot din genstand så som øreringe, smykker, ure og ansigtsmaske inde i boksen for at sterilisere dem ved at anvende UV-C teknologien. Du kan vælge mellem en hurtig rensning på 90 sekunder eller en komplet rensning på 5 minutter. De 2 UV-C LED lys indvendig er giftfri og uden kviksølv. En del UV lys på markedet indeholder dette. Designet med sikkerhed så UV-C lyset slukker når boksen åbnes, for at undgå bestråling med UV-C lyset. Livscyklus svarende til 10.000 timer. På toppen af boksen er der bambus samt en 5W trådløs oplader til opladning af en mobil enhed. Inklusive 100 cm PVC fri TPE type C kabel. Indgang: 5V/1.5A Udgang: 5V/1A - 5W. UV-C bølgelængde 270nm-280nm.

Produktinformation

SKU P301.132
Leverandør varenummer P301.132
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s - XD Xclusive
Maks trykstørrelse 50 x 40 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0