0

Revisorposer m. udvendig lomme

Varenummer:
RT-6619

Revisorposer m. udvendig lomme

Varenummer:
RT-6619

35,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Revisorposer m. udvendig lomme
Plasticposer er” so last year”. Derfor er stofnet / muleposer/ indkøbsnet,Revisornet, ja kært barn har mange navne. En absolut nødvendighed at have idag. Når der skal mange papirer med hjem fra kontoret, dagens frokost skal medbringes eller dagligvarerne pakkes i supermarkedet. Det kan bruges igen og igen og er så meget bedre end at bruge en plasticpose. Så hvorfor ikke få produceret en lækker stofpose/revisornet med netop jeres budskab og logo på. Den vil følge de der modtager den og dit logo vil blive set på gader og stræder. Super holdbar kvalitet med brede stropper der er gode at have i hånde.

Detaljer:Udvendig lomme, 600 D polyester/pvc, 38 x 38 x 14 cm

Produktinformation

SKU RT-6619
Leverandør varenummer RT-6619
Produkt Enhed Stk
Kategori Bestsellere - Muleposer - Reklameartikler - Tasker & Muleposer

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0