DanskEnglishDeutsch
0

Rhythm audiokrus m. Bluetooth™

Varenummer:
PF-100420

375,67 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Rhythm audiokrus m. Bluetooth™. Med dette audiokrus med et rumindhold på 530 ml er du med på beatet og kan slukke tørsten samtidig. Den aftagelige Bluetooth™-højttaler med lys spiller alle dine yndlingsnumre, så du kan holde motivationen oppe. Kan også bruges til håndfri telefonmøder. Højttaleren har blinkende LED-lys, der understøtter den afspillede musik eller video, og e...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Rhythm audiokrus m. Bluetooth™. Med dette audiokrus med et rumindhold på 530 ml er du med på beatet og kan slukke tørsten samtidig. Den aftagelige Bluetooth™-højttaler med lys spiller alle dine yndlingsnumre, så du kan holde motivationen oppe. Kan også bruges til håndfri telefonmøder. Højttaleren har blinkende LED-lys, der understøtter den afspillede musik eller video, og en medieholder, der passer til de fleste større smartphones. Timevis af underholdning på farten! Bluetooth™-rækkevidden er 10 meter. Inkl. USB/micro USB-ladekabel. Leveres i gaveæske. Eksklusivt design. PP-plast.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-100420
Leverandør varenummer PF-100420
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer
0