DanskEnglish
0
0

Riviera 2-farvet Krus

Varenummer:
PF-10047600

Riviera 2-farvet Krus

Varenummer:
PF-10047600

46,68 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Kaffe eller the, måske en stor kop kakao. Det er ren nydelse uanset om det er en kold efterårsdag eller i solen på en skøn sommerdag. Alle har en ynglings kop de foretrækker, hvorfor ikke sørge for at den kop er præcis den med dit logo. Denne keramik kop ligger supergodt i hånden og ser superflot ud i mødelokalet, i kantinen, på skrivebordet eller som en gave til konferencen. Den findes i forskellige farver og helt sikkert i en der kan passe til dit logo. Farven indeni koppen giver et lækket look. Den kommer enkeltvist pakket ind lige til at give videre.
Detaljer: Højde: 8,40 cm Diameter: 8,80 cm 340 ml. Godkendt til opvaskemaskine

Produktinformation

SKU PF-10047600
Leverandør varenummer PF-10047600
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Drikke - Krus - Reklameartikler

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0