DanskEnglishDeutsch
0

Rockwell 15" laptoprygsæk

Varenummer:
PF-120161

762,31 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Rockwell 15" laptoprygsæk. Tofarvet laptoprygsæk i eksklusivt design med polstret laptoprum, der passer til de fleste 15" laptops. Rummeligt hovedrum med polstret tabletlomme, et forrum med organisationspanel og lynlåslomme til værdigenstande. 2 store sidelommer. Quiltet rygpanel, som giver ekstra komfort, og lette, ergonomiske skulderstropper med brystrem. 600D polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler f...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Rockwell 15" laptoprygsæk. Tofarvet laptoprygsæk i eksklusivt design med polstret laptoprum, der passer til de fleste 15" laptops. Rummeligt hovedrum med polstret tabletlomme, et forrum med organisationspanel og lynlåslomme til værdigenstande. 2 store sidelommer. Quiltet rygpanel, som giver ekstra komfort, og lette, ergonomiske skulderstropper med brystrem. 600D polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120161
Leverandør varenummer PF-120161
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 2
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0