DanskEnglishDeutsch
0

Rosendahl Grand Cru stel - Urtepotteskjuler - Ø14 cm - grå

Varenummer:
RO-20581

105,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 173,25 kr.

Denne fine urtepotteskjuler fra Rosendahl vil pynte flot i dine vindueskarme.
I tråd med tidens boligtrends kan du roligt hive naturen ind i din boligindretning med de skønne Grand Cru urtepotteskjulere, der passer til både den klassiske Grand Cru serie, samt Grand Cru Soft serien. Urtepotterne findes i denne lille version (Ø14) og en større version (Ø16) i både grå og hvid. Potterne er fremstillet i stentøj, som er glaseret m...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Denne fine urtepotteskjuler fra Rosendahl vil pynte flot i dine vindueskarme.
I tråd med tidens boligtrends kan du roligt hive naturen ind i din boligindretning med de skønne Grand Cru urtepotteskjulere, der passer til både den klassiske Grand Cru serie, samt Grand Cru Soft serien. Urtepotterne findes i denne lille version (Ø14) og en større version (Ø16) i både grå og hvid. Potterne er fremstillet i stentøj, som er glaseret med en mat glasur udvendigt og en blank glasur indvendigt samt på pottens kant.
God gaveidé sammen med en personlig hilsen i form af blomstrende indhold.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-20581
Leverandør varenummer RO-20581
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kundegaver - Rosendahl
Ekstra filer
0