DanskEnglishDeutsch
0

Royal Copenhagen prinsesse æggebæger

Varenummer:
RC-1052405

138,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 199,00 kr.

En fin, håndmalet blondekant indrammer de klas - siske former på Prinsesse. Stellet blev oprindeligt skabt som et testel, men i 1978 blev det tydeligt, at det raffinerede udtryk og blå blonder kunne danne rammerne om mere end te-tid, og Prinsesse voksede sig til et fuldt middagsstel. En super smuk Royal Copenhagen firmagave du med fordel kan få jeres firmalogo trykt på. Det vil være en rigtig flot og klasisk firmgave, som med gara...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

En fin, håndmalet blondekant indrammer de klas - siske former på Prinsesse. Stellet blev oprindeligt skabt som et testel, men i 1978 blev det tydeligt, at det raffinerede udtryk og blå blonder kunne danne rammerne om mere end te-tid, og Prinsesse voksede sig til et fuldt middagsstel. En super smuk Royal Copenhagen firmagave du med fordel kan få jeres firmalogo trykt på. Det vil være en rigtig flot og klasisk firmgave, som med garanti vil gøre, at I bliver husket.. og samtidig får du brandet jeres virksomhed.

Yderligere produktinformation

SKU
RC-1052405
Leverandør varenummer RC-1052405
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 25
Kategori Dimissionsgaver - Firmagaver - Firmajulegaver - Gaver til hjemmet - Jubilæumsgaver - Royal Copenhagen - Sommergaver
Ekstra filer
0