DanskEnglish
0
0

senator® Challenger Polished Basic SG push ball pen

Varenummer:
2958

7,86 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Prisen er inkl. 1-farvet logotryk.
Der tilkommer opstartsomkostning på 499 kr. ved logotryk.

Recognisable form, reliable performance.Push ball pen - Polished finish and soft grip. - Equipped with a premium "Magic Flow" long capacity G2 (1.0 mm) refill giving a writing length of 5000m, in blue or black ink


Se yderligere produktinformation
Ryd

Logovalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på merchandise-produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet og sikre at jeres virksomhed bliver husket.

Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering. De mest anvendte metoder. Når du handler med Coredesign vil vi anbefale den bedste løsning teknisk til lige præcis jeres valg af produkt.

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine produkter online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Produkt beskrivelse:

Recognisable form, reliable performance.Push ball pen - Polished finish and soft grip. - Equipped with a premium "Magic Flow" long capacity G2 (1.0 mm) refill giving a writing length of 5000m, in blue or black ink

Yderligere produktinformation

SKU SE-2958
Leverandør varenummer 2958
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 318
Kategori Kuglepenne - Senator
Ekstra filer
Højde 15
Bredde 12
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

0