DanskEnglish
0
0

SHADES BOOK MARK PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013576

SHADES BOOK MARK PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013576

167,40 kr. Ekskl. moms

Vejl. 249,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Genoplev glæden ved at læse en fysisk bog med dette smukke Shades bogmærke. I en enkel flydende form i varm messingfarvet stål clipses den fast over din sidst læste side og giver lidt ekstra luksus til en simpel fornøjelse. Som et ekstra praktisk lag kan bogmærket også bruges som brevåbner. Spansk fødte Helena Rohner designede Shades kollektionen for Georg Jensen for at løfte hverdagen. Med håndlavet tilgang som hendes signatur kombinerer kollektionen skandinavisk minimalisme med en ergonomisk varm følelse. Shades bogmærket er fremstillet i PVD-belagt stål, der giver en kærlig finish, og som både er smuk at se på og holde på. Bogmærket er en betænksom gave til alle, der elsker bøger. H: 105 mm. B: 30 mm. D: 1,5 mm.

Produktinformation

SKU
GJ-10013576
Leverandør varenummer GJ-10013576
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0