DanskEnglish
0
0

SHADES BUSINESS CARD HOLDER GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013697

SHADES BUSINESS CARD HOLDER GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013697

403,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 599,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Giv din arbejdsplads en underspillet luksus med den sofistikerede elegance i Shades kortholder. Et føjeligt læder etui åbnes og afslører en børstet messingfarvet stålholder, der beskytter dine visitkort. Kontrasten mellem blødt læder og metal skaber et interessant look der med garanti vil resultere i opmærksomhed fra både kunder og forretningsforbindelser. Shades kollektionen af underspillet, luksuøst tilbehør er designet eksklusivt for Georg Jensen af den kendte spanske designer Helena Rohner. Med brugen af føjelige materialer tilfører hun et strejf af varme til den klassiske skandinaviske stil i sit forsøg på at løfte kvaliteten og stilen i hverdagsting. Visitkortholderen er fremstillet af mørkegråt læder i den fineste kvalitet og PVD-belagt stål i varm, mat messingfinish. Den perfekte gave til manden eller kvinden, der gerne vil gøre et godt førstehåndsindtryk på arbejdspladsen. H: 112 mm. B: 70 mm. D: 13 mm. Kan indeholde ca 15 stk visitkort.

Produktinformation

SKU
GJ-10013697
Leverandør varenummer GJ-10013697
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0