DanskEnglish
0
0

SHADES BUSINESS CARD HOLDER GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013697

403,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 599,00 kr.

Giv din arbejdsplads en underspillet luksus med den sofistikerede elegance i Shades kortholder. Et føjeligt læder etui åbnes og afslører en børstet messingfarvet stålholder, der beskytter dine visitkort. Kontrasten mellem blødt læder og metal skaber et interessant look der med garanti vil resultere i opmærksomhed fra både kunder og forretningsforbindelser. Shades kollektionen af underspillet, luksuøst tilbehør er designet ek...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Giv din arbejdsplads en underspillet luksus med den sofistikerede elegance i Shades kortholder. Et føjeligt læder etui åbnes og afslører en børstet messingfarvet stålholder, der beskytter dine visitkort. Kontrasten mellem blødt læder og metal skaber et interessant look der med garanti vil resultere i opmærksomhed fra både kunder og forretningsforbindelser. Shades kollektionen af underspillet, luksuøst tilbehør er designet eksklusivt for Georg Jensen af den kendte spanske designer Helena Rohner. Med brugen af føjelige materialer tilfører hun et strejf af varme til den klassiske skandinaviske stil i sit forsøg på at løfte kvaliteten og stilen i hverdagsting. Visitkortholderen er fremstillet af mørkegråt læder i den fineste kvalitet og PVD-belagt stål i varm, mat messingfinish. Den perfekte gave til manden eller kvinden, der gerne vil gøre et godt førstehåndsindtryk på arbejdspladsen. H: 112 mm. B: 70 mm. D: 13 mm. Kan indeholde ca 15 stk visitkort.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013697
Leverandør varenummer GJ-10013697
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0