DanskEnglish
0
0

SHADES TRAVEL TAG GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013696

SHADES TRAVEL TAG GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013696

302,25 kr. Ekskl. moms

Vejl. 449,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Genoplev lidt af rejsens guldalder med dette luksuriøse, men underspillede Shades kuffertmærke. Et varmt messingfarvet stålmærke præsenteres i et smukt fremstillet mørkegråt læderetui, som fastgøres på din kuffert med en enkel rem. Skriv navn og adresse direkte på metallet med en permanent tusch, og dæk det med etuiet for ekstra sikkerhed. Helena Rohners Shades kollektion af tilbehør designet eksklusivt for Georg Jensen kombinerer praktikalitet, håndværk og skønhed i accessories der hæver sig over hverdagen med en følelse af minimalistisk luksus. Shades kuffertmærket er fremstillet i PVD-belagt stål i en varm messingfarve og syet i læder af høj kvalitet, der vækker minder fra alle dine rejser efterhånden som det bliver brugt og læderet skaber en individuel patina. Det er den perfekte gave til enhver ivrigt rejsende. H: 185 mm. B: 60 mm. D: 4,3 mm.

Produktinformation

SKU
GJ-10013696
Leverandør varenummer GJ-10013696
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0