DanskEnglish
0
0

SHADES WALLET GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013698

SHADES WALLET GREY LEATHER & PVD PLATED STAINLESS STEEL

Varenummer:
GJ-10013698

471,20 kr. Ekskl. moms

Vejl. 699,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Giv din hverdag en underspillet luksus med den minimalistiske elegance fra Shades pung. Det mørkegrå læder åbner op og afslører lommer til kreditkort og kontanter. En aftagelig clips i poleret messingfarvet stål til at holde på sedler, kvitteringer og lister føjer en strukturkontrast til det bløde læder. Helena Rohners smarte Shades kollektion for Georg Jensen leger med forskellige materialer og detaljer for at give en underspillet luksus til hverdagens accessories. De er indbegrebet af skandinavisk stil og har en varme og elegance, der virkelig er original. Shades pungen er fremstillet af mørkegråt læder i høj kvalitet og den aftagelige clips er i PVD-belagt stål, poleret til en silkeagtig overflade. Pungen har rummelige lommer til kreditkort og sedler og er den perfekte gave. H: 110 mm. B: 75 mm. D: 16 mm.

Produktinformation

SKU
GJ-10013698
Leverandør varenummer GJ-10013698
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0