0

Silver Egg Miniature

Varenummer:
SU-5868

62,30 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 89,00 kr.

Summrebird Sølvæg 2021 en præsentabel og transparent gaveæske. En ægte klassisk påskegave fra Summerbird – og for mange også et samleobjekt. I de seneste 18 år har Sølvæggene fra Summerbird været en fast del af påskesortimentet, som oprindeligt var en hyldest til den russiske hofjuveler Peter Carl Fabergé. Det nu velkendte og traditionelle sølvæg er i år inspireret af den natursmukke bark, der omslutter Kongeegen i Jæ...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere pakker direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Få tilbud
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk – vi hjælper begge steder med tilbud!

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise produktet virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her.

Produkt beskrivelse:

Summrebird Sølvæg 2021 en præsentabel og transparent gaveæske. En ægte klassisk påskegave fra Summerbird – og for mange også et samleobjekt. I de seneste 18 år har Sølvæggene fra Summerbird været en fast del af påskesortimentet, som oprindeligt var en hyldest til den russiske hofjuveler Peter Carl Fabergé. Det nu velkendte og traditionelle sølvæg er i år inspireret af den natursmukke bark, der omslutter Kongeegen i Jægerspris Nordskov – man formoder, at træet er én af nordeuropas ældste.
Sølvægget er fyldt med de mest velsmagende og lækre håndlavet vagtel påskeæg – en fornøjelse at sætte tænderne i – og en sikker vinder hos modtageren. Om det er din kollega, kunde eller samarbejdspartner. Vagtelæggene er fremstillet af rene og dokumenterede råvarer. Sølvskallen og ægget har en høj genbrugsværdi og kan med fordel bruges igen og igen til nyt snoller.

Detaljer: 40 gr. Måler ca. 8 cm.

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere påskegaven direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: Fra. 249 kr.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine påskegaver online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres påskegaver, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Også i valget af chokoladegaver er vi bevidste om at have Fair Trade leverandører, som sikrer, at der er ordentlige forhold hos råvarer producenterne.

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise ægget virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Yderligere produktinformation

SKU SU-5868
Leverandør varenummer SU-5868
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori økologiske-påskegaver - Påske-æg - summerbird
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.8 ud af 5 på trustpilot!

0