0

SMALL B – PASSION FRUIT

Varenummer:
BL-500073

45,50 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 65,00 kr.

SMALL B – PASSION FRUIT
lakrids by bülow. Denne må siges at være blevet en klassiker hos mange slikmunde. Lakrids overtrukket med hvid chokolade iført en knasende skal med passionsfrugtens syrlighed. Danskere er vilde med lakrids, så hvorfor ikke give dem en lille lækker bøtte af netop det. Den lille lækre bøtte vil med garanti vække glæde for alle lakridselskere og den vil med garanti ikke holde længe. Man kan altid lige...


Se yderligere produktinformation

Produkt beskrivelse:

SMALL B – PASSION FRUIT
lakrids by bülow. Denne må siges at være blevet en klassiker hos mange slikmunde. Lakrids overtrukket med hvid chokolade iført en knasende skal med passionsfrugtens syrlighed. Danskere er vilde med lakrids, så hvorfor ikke give dem en lille lækker bøtte af netop det. Den lille lækre bøtte vil med garanti vække glæde for alle lakridselskere og den vil med garanti ikke holde længe. Man kan altid lige spise et stykke mere. Lakridsen er luksus kvalitet og er fremstillet hos en dansk leverandør.
Detaljer: Bredde: ca. 10 cm. Højde: ca. 8

Fordele ved denne gave:
Du skal vælge denne påskegave som gave til dine kunder eller ansatte. Det er vigtigt at påskønne de ansatte og vi kan ikke takke for meget i disse tider. En ”Jeg husker dig gave”. Særligt i disse tider er det vigtigt at værdsætte de, som husker- og hjælper os!

Levering:
Hos Coredesign hjælper vi dig også, som en ekstra service, med at levere påskegaven direkte til privatadressen. Kontakt os og vi vender jeres behov og løsning.
• Levering til privatadresse: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til pakkeshop: 39 kr. (99 kr. v/ gaver med væske)
• Levering til erhvervsadresse: Fra. 249 kr.

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine påskegaver online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.
Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres påskegaver, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Også i valget af chokoladegaver er vi bevidste om, at have Fair Trade leverandører, som sikrer, at der er ordentlige forhold hos råvarer producenterne.
Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise ægget virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…
Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Yderligere produktinformation

SKU BL-500073
Leverandør varenummer BL-500073
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 55
Kategori lakrids by bülow - Lakrids by Bülow - Påske 2021 - påske-slik - påskegave - påskepakke
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

0