0

Södahl - Borddækningssæt, GOTS 100%

Varenummer:
126929

400,00 kr. Ekskl. moms

Min. Ordremængde: 8

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 999,00 kr.

Når familien samles til mad og nærvær, er det dejligt at dække bordet smukt og 100 % økologisk. Södahl organic Refined Damask dug 140 x 270 cm i Indigo og 4 matchende mundservietter er certificeret iht. GOTS (Global Organic Textile Standard) og giver derfor også god miljøsamvittighed. Mønstret i Refined Damask er grafisk og stramt med stringente firkanter og trekanter, diagonale linjer og tern, og dugen har vandafvisende effekt...


Se yderligere produktinformation

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Produkt beskrivelse:

Når familien samles til mad og nærvær, er det dejligt at dække bordet smukt og 100 % økologisk. Södahl organic Refined Damask dug 140 x 270 cm i Indigo og 4 matchende mundservietter er certificeret iht. GOTS (Global Organic Textile Standard) og giver derfor også god miljøsamvittighed. Mønstret i Refined Damask er grafisk og stramt med stringente firkanter og trekanter, diagonale linjer og tern, og dugen har vandafvisende effekt. Pakket i en Södahl shopper, 100 % økologisk og GOTS-certificeret.

Yderligere produktinformation

SKU FH-126929
Leverandør varenummer 126929
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 8
Kategori Brands A-Z - Firmagaver - Firmajulegaver - Södahl
Ekstra filer
Maks trykstørrelse

Senest besøgte produkter

Bedømt til 4.9 ud af 5 på trustpilot!

0