DanskEnglishDeutsch
0

Stark Tech 15.6" laptopskuldertaske

Varenummer:
PF-120140

184,47 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Stark Tech 15.6" laptopskuldertaske. Eksklusivt designet taske med indbyggede funktioner, der sikrer, at du ikke løber tør for strøm på din daglige pendlertur. Hovedrummet har lynlås og en polstret lomme, der passer til de fleste 15,6" laptops, en polstret tabletlomme og et stort åbent rum til dokumenter og ringbind. Tasken har også en lomme til en powerbank med en smart åbning, så du kan for...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Stark Tech 15.6" laptopskuldertaske. Eksklusivt designet taske med indbyggede funktioner, der sikrer, at du ikke løber tør for strøm på din daglige pendlertur. Hovedrummet har lynlås og en polstret lomme, der passer til de fleste 15,6" laptops, en polstret tabletlomme og et stort åbent rum til dokumenter og ringbind. Tasken har også en lomme til en powerbank med en smart åbning, så du kan forbinde ledningen med din tablet eller laptop. Under den forreste flap er der lommer til din mobiltelefon og diverse tilbehør samt en ekstra lynlåslomme. Her findes også en smart åbning, så du kan føre et kabel igennem til hovedrummet og oplade dine mobile enheder uden at flytte din powerbank. Den forreste flap er regulerbar og har velcrolukning. Lynlåslommen i siden har udgang til hovedtelefoner. Endvidere har tasken en regulerbar skulderrem med polstret skulderpude og et rygpanel, der kan fastgøres på en bagagevogn. 600D polyester. 500.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-120140
Leverandør varenummer PF-120140
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer
0