DanskEnglish
0
0

Stelton Black To Go Click

Varenummer:
stelton-togoclick-mat-black

Stelton Black To Go Click

Varenummer:
stelton-togoclick-mat-black

193,75 kr. Ekskl. moms

Vejl. 249,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Stelton Black To Go Click
Nyd varme og kolde drikke uden at spilde, når du er på tur. To Go Click er perfekt i bilen, gåture, rejser eller når du ellers er on the go. To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus. Med et let tryk på toppen, er koppen drikkeklar, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. Det dobbeltvæggede krus vil holde din kaffe eller te varm i længere tid. Praktisk dobbeltvægget krus med termoeffekt til kolde eller varme drikke Unik åbne-lukke-funktion. kan åbnes og lukkes med én hånd - BPA- og phthalatfri. Reducerer behovet for engangskopper. Der kan drikkes hele vejen rundt af kruset.

Detaljer: Ø: 7,2 cm H: 14 cm

Produktinformation

SKU stelton-togoclick-mat-black
Leverandør varenummer stelton-togoclick-mat-black
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Drikke - Krus - Reklameartikler - Stelton

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0