0

Stick´n Watch 5W trådløs oplader

Varenummer:
P308.633

Stick´n Watch 5W trådløs oplader

Varenummer:
P308.633

88,80 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Løb aldrig tør for strøm imens du streamer dine favorit TV serier, taler med dine venner eller spiller. Denne 5W trådløse oplader er smart designet og har en sikker sugekop til fastgørelse på din mobiltelefon så den kan få ny energi. Designet tillader at du kan holde telefonen horisontalt uden at kablet kommer i vejen. Brug den overalt, derhjemme, på flyet, i toget eller på bagsædet af bilen. Leveres med 120 cm langt micro USB kabel for tilslutning til strømkilde. Materiale i ABS. Kompatibel med alle QI enheder så som de seneste Android og IOS enheder (iPhone 8 og nyere). Indgang: 5V/1,5A. Trådløs udgang: 5V/1A, 5W.

Produktinformation

SKU P308.633
Leverandør varenummer P308.633
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 45 x 45 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0